Специални оферти за бизнеса на 10-ото юбилейно издание на Вода София

4449
Специални оферти за бизнеса  на 10-ото юбилейно издание на Вода София

Водещото изложение за воден мениджмънт в България ВОДА СОФИЯ предлага специални оферти на своите предстоящи партньори, съобщиха от Интер Експо Център. Следващото издание ще отбележи своя десетгодишен юбилей от 5 до 7 април 2016 г. При условие, че се включат за участие до 20 декември, компаниите ще могат да се възползват от 20% намаление, коментираха организаторите на международното събитие. Всяка година бизнесът и Българската асоциация по водите обединяват усилията си за решаване на проблемите във водния сектор.

Изложението се реализира в партньорство с WASSER BERLIN.

ВОДА СОФИЯ  през годините се превърна във форум за най-новите технологии за поддържане и рехабилитация на ВиК, за пречистване на питейни и отпадъчни води, системи и съоръжения за поддържане на реки и язовири, контрол и почистване на водните басейни в страната.

В същото време събитието е ефективна B2B платформа за обмяна на опит между български и чуждестранни компании. Това е мястото, където бизнесът показва иновациите и най-съвременните решения за управление на водните ресурси.

Международни лидери във водния сектор се представят на ВОДА СОФИЯ 2014

Със своето 8-о издание международното изложение ВОДА СОФИЯ (28 - 30 май)  спомага за обмяната на опит и идеи за ускоряване внедряв...

Сред основните акценти през 2016 година ще са също управлението на риска от наводнения и други природни бедствия, както и нови технологични решения и системи за предвиждането и предотвратяването им.

В съпътстващата програма очаквайте полезни семинари, дискусии и презентации, стимулиращи активното делово партньорство на бизнеса от България и чужбина.

Паралелно с ВОДА СОФИЯ  2016 ще се проведат 44-ото издание на БУЛКОНТРОЛА и 6-ото международно изложение  MACHTECH&INNOTECH EXPO. Обединяването им е изключително важно, защото на едно място ще се срещнат специалисти и ноу-хау от близки, свързани помежду си сектори. По време на БУЛКОНТРОЛА и MACHTECH&INNOTECH ще се организират двустранни бизнес срещи за обмяна на опит и съвместно навлизане на нови пазари. Те ще се реализират със съдействието на Еnterprise Europe Network, най-голямата информационна мрежа на Европейската комисия (ЕК) в подкрепа на малкия и средния бизнес.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика