Пеевски щял да работи за пълното осветляване на КТБ

18905
Пеевски щял да работи за пълното осветляване на КТБ
Снимка: БГНЕС

Задължително пълно осветляване на Корпоративна търговска банка. Това беше лаконичното изявление на Делян Пеевски, който отново е депутат в парламента.

Според Пеевски "задължително" трябвало да се разплете всичко около КТБ и активите ѝ. На въпрос на БНТ дали ще се явява редовно на работа, Пеевски отвърна: "Нали съм тук". На уточнение дали след като днес е тук, ще е тук и през другите работни дни на Народното събрание, Пеевски само изсумтя.

Бат Сали и Пеевски от рано в парламента

Депутатът от ДПС Александър Методиев - Бат Сали, срещу когото протестиращи се събраха пред централата на ДПС, в първия си работен ден д...

Искаме истината за КТБ, защото тя е извън ДПС. Кои политически партии ще излязат от там - искаме да знаем, заяви лидерът на ДПС Лютви Местан.

Междувременно приключи блокадата на главен път E-79 край Дупница. Стотината души задържаха живата верига за 30 минути. Сега те тръгват от Дупница за София, за да се присъединят към протеста на Кюстендил срещу Александър Методиев (Бат Сали).

"Ако Бат Сали не се оттегли, искаме мажоритарни избори", закани се един от протестиращите. "Не може така, не става - парашутисти има само на летището. Законът е грешен, да не кажа налудничав", добави друг. "Омръзна ни - как един ром, избран от група турци, влезе в Народното събрание - нещо трябва да се промени", каза трети.

Мерките за сигурност също са изключително засилени.

"Протестна мрежа" пита: Защо ГЕРБ мълчи за модела "Кой"?

Никога не сме спирали да се интересуваме „Кой” управлява. А опасенията ни сега са, че дневният ред ще се подмени – сл...

В парламента най-възрастният депутат Стефан Данаилов заяви, че ако се налага, ще има нови избори. Той обаче подчерта, че това е уморително и на хората им е омръзнало да гледат народните представители.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com