Най-изгодни оферти при електрониката на Черен петък

11326
Най-изгодни оферти при електрониката на Черен петък
Снимка: Getty Images/Guliver

Днес е т.нар Черен петък - денят, който поставя началото на коледните разпродажби на Запад и в който много търговци предоставят значителни намаления на стоките си. За поредна година Черен петък ще има и нас, като най-големите отстъпки са при електрониката, пише Expert.bg.

Три от най-големите столични молове - Serdica, Paradise и The Mall, са обявили отстъпки в магазините си, които според тях варират между 20% и 70%. В действителност някои от магазините предлагат стоките си с по-нисък отбив от горепосочените 20%

Пускат последните билети за Lord of the Rings in Concert на BLACK Friday

Международният ден на отстъпките, BLACK Friday, по традиция ще бъде отбелязан и в България на 27-и ноември. По този повод организаторит...

Онлайн търговците също се включват в инициативата. Днес е и денят с най-големите магазини на електронния хипермаркет eMAG.bg.

На чуждестранните сайтове като Amazon.co.uk и Amazon.de също са активни оферти със сериозни намаления на електроника, така че могат да се правят поръчки. Най-големите отстъпки са при американските онлайн търговци, но повечето покупки ще трябва да минат през митницата.

В САЩ по първоначални данни броят на посетителите в магазините намалява, макар че продажбите онлайн скачат. По-ранните намаления удариха по търговията на самия "Черен петък" миналата година, като се очаква тенденцията да се запази и сега. Във Великобритания обаче търговците се готвят за рекордни продажби.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com