Фирми могат да кандидатстват за панаира за машиностроене и електроника MachTech&InnoTech 2016

3789
Фирми могат да кандидатстват за панаира за машиностроене и електроника MachTech&InnoTech 2016

Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира участието на български фирми на международния панаир за машиностроене, автоматизация, електроника и софтуер MachTech&InnoTech 2016.

Изложението ще се проведе в периода между 5 и 8 април 2016 г. в Интер Експо Център в София.

Панаирът е специализиран в представянето на технологии в областта на металообработващите и металорежещи машини, машини за повърхностна обработка, заваръчна техника, инструментално оборудване, индустриална автоматизация и индустриален софтуер.

Миналата година 65 фирми-изложители и 120 подизложители взеха участие в MachTech&InnoTech 2015. Международният панаир беше посетен от 3 720 посетители през 2015 г.

170 предприятия участват в четвърто поред виртуално изложение в Търговище

Четвърто по ред онлайн изложение се провежда до 30 юни по проект „Електронни панаири и мрежова търговия“, информираха от Тъ...

Участието на панаира дава възможност за бърз достъп до нови пазари, разработване на нови проекти и търсене на партньори за участие в проекти, както и технологичен трансфер и обмяна на опит, обясняват от ИАНМСП. На специализираното изложение участниците ще могат да добият впечатления за разработването на нови продукти и предлагане на услуги, както и информация относно конюнктурата и тенденциите в сферата на машиностроене, автоматика, роботика и иновации.

ИАНМСП организира участието на български фирми на MachTech&InnoTech 2016 на щанд от 24 кв.м или на щанд от 12 кв.м по избор на фирмата изложител в зависимост от представените продукти, като поема 80% от определени разходи.

Повече за предимствата на участие и условията за кандидатстване в MachTech&InnoTech 2016 може да видите на http://www.sme.government.bg/?p=31469.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика