БУЛКОНТРОЛА - платформа за Двустранни бизнес срещи от 5 до 8 април в София

5134
БУЛКОНТРОЛА - платформа за Двустранни бизнес срещи от 5 до 8 април в София

За 44-и път през 2016 година БУЛКОНТРОЛА, утвърденото B2B изложение за контролно-измервателна техника и електроапаратура, лабораторно оборудване, анализ и мониторинг, ще обедини всички сектори на икономиката. Това ще се случи от 5 до 8 април в Интер Експо Център- София. За първи път компаниите от различни държави ще имат възможност да участват в нова платформа за B2B Matchmaking.

Двустранните бизнес срещи се организират със съдействието на Еnterprise Europe Network, най-голямата информационна мрежа на Европейската комисия (ЕК) в подкрепа на малкия и средния бизнес. Основната идея на инициативата е компаниите в сектора от България и региона да намерят нови партньори, да обменят опит, да обсъдят навлизане на нови пазари.

Водещи дистибутори на контролно-измервателна апаратура ще демонстрират тенденциите в бранша

Сред акцентите  на  предстоящото специализирано изложение Булконтрола/Бултерм (28 - 30 май, Интер Експо Център – София)...

На БУЛКОНТРОЛА може да видите разнообразието от възможности за развитието на системите за контрол, мониторинг и анализ във фармацията, хранително-вкусовата промишленост, металургията, индустрията, енергетиката. Изложението представя нововъведения за максимално прецизен контрол и икономично използване на ресурсите в областта на околната среда и енергийния мениджмънт.

През 2016 година един от акцентите ще бъдат последните новости в електроразпределителното оборудване и електроапаратурата. Иновациите сa задължително изискване при въвеждането на европейските норми и стандарти за качество, безопасност във всички отрасли на икономиката. Целта на изложението е да обедини усилията на фирмите в стремежа им да постигнат устойчив бизнес и да прилагат енергоефективни практики. За по-успешно партньорство между бизнес и институции за развитие на интелигентен растеж паралелно с БУЛКОНТРОЛА 2016 ще се проведат 10-ата международна изложба ВОДА СОФИЯ, както и 6-ото издание на МACHTECH&INNOTECH EXPO.

Бизнесът може да очаква още много делови събития - семинари, демонстрации и презентации.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com