Вложители в КТБ: Искаме да ни третират като хора, не като кучета

17652
Вложители в КТБ: Искаме да ни третират като хора, не като кучета
Снимка: БГНЕС

Няма нормална банка в която и да е държава, която да е затворена седем месеца и след това да продължи да работи. Това заяви пред Нова телевизия Миглена Камполо, вложител в Корпоративна търговска банка с влогове над 100 хил. евро.

Знаем, че гаранцията е до 100 хил. евро. КТБ обаче беше с репутацията на банка на годината и не е вярно, че беше единствената с големи лихви – и в Първа инвестиционна банка имаше добри условия. Искахме да започнем бизнес с отглеждане на малини, но сега всичко е блокирано.

Гарантираните влогове в КТБ ще се изплащат след края на проверката

Гаранатираните влогове на клиентите на Корпоративна търговска банка (КТБ) може да започнат да се изплащат след края на проверката на фи...

Думите всичко е блокирано изрече и друг вложител в КТБ – Николай Минков. Имахме доверие в банката, но вече се изприказваха куп лъжи за банката – щеше да отвори на 21 юли, после 21 септември, сега явно шест месеца ще продължи. Всички искат банката да отвори – най-доброто решение е тя да бъде оздравена, категоричен е Минков. Имам фирма с 15 души, но ако седем месеца не мога да им платя, ще фалирам. Кой може да издържи толкова време така, като само търси заеми.

Искаме да бъдем третирани като нормални хора, а не като кучета. Не мога да прося пари безкрайно дълго време, завърши Камполо.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика