United Partners е Агенция на годината

8539
United Partners е Агенция на годината

United Partners спечели наградата „Агенция на годината“ на ежегодната церемония на Българската асоциация на PR агенциите – BAPRA Bright Awards 2015. Агенцията, специализирана в интегрираните маркетингови комуникации, зае и второ място в категория „Иновативна кампания на годината“ с проекта за енергийна ефективност в музикалния сектор EE MUSIC.

„Изключително съм щастлива за признанието! Това е награда за огромния труд, ентусиазъм и енергия, която екипът на United Partners влага в работата си. Изминалата година бе една от най-динамичните в последно време, като резултатите само показват колко добре сме се справили с предизвикателствата. Наградата за иновативна кампания отразява посоката, в която нашият екип се развива в последните години – насочени към иновации във всяко едно отношение“, сподели Мария Гергова-Бенгтссон, Управляващ директор на United Partners.

Пловдив с награда на международната туристическа борса „Ваканция и Спа Експо 2015 година”

За поредна година община Пловдив бе отличена на церемонията по награждаване на най-успешните дестинации за 2014 г. по време на междунар...

Наградата „Агенция на годината“ отличава комуникационни агенции с богато портфолио от услуги, предлагащи иновативен и стратегически подход при създаването на концепции и изпълнение на различни кампании. Агенция на годината демонстрира още и бизнес стратегия за развитие, ръст в своето клиентско портфолио и приходи, инструментариум за измерване на постигнатите резултати, успешни практики за провеждане на изследвания (проучвания) и инвестиция в развитието на екипа, както и получени PR отличия през годината.

Наградите се определят от жури, съставено изцяло от международни PR и комуникационни експерти от най-голям калибър с председател за 2015 г. - д-р Зехра Гюнгьор, която е Президент на Международната PR асоциация (IPRA) за 2014 г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com