Унгария e страна партньор на международната изложба за храни и напитки Интерфуд&Дринк 2015

4948
Унгария e страна партньор на международната изложба за храни и напитки Интерфуд & Дринк 2015

МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО и ИНТЕРФУД&ДРИНК ви очакват от 11 до 14 ноември

Най-големите изложения в България, посветени на хранително-вкусовата промишленост - МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО и ИНТЕРФУД&ДРИНК, ще се проведат от 11 до 14 ноември в Интер Експо Център - София. Тази година Унгария ще бъде страна партньор на изложбата за храни и напитки ИНТЕРФУД&ДРИНК, съобщиха организаторите от Интер Експо Център.

Унгария вдига ограда и по границата със Словения

Унгарската армия и полиция започна да изгражда телена ограда по границата със Словения, в района на граничния пункт Торнисентимиклош ...

През последните няколко години се наблюдава тенденция чуждестранните фирми да се представят чрез колективни участия, които дават възможност за активизиране на бизнес отношенията, за обмяна на опит и добри търговски практики. Водени от желанието тази тенденция да се развива, миналата година за първи път организаторите поставиха началото на инициативата за страна партньор на изложба ИНТЕРФУД&ДРИНК, която за 2014 г. беше Италия. Тази година Унгария подкрепи инициативата, като проектът се реализира с активното съдействие на Унгаро-Българската Стопанска Камара със седалище Будапеща. Участието на компании от Унгария в изложбата е традиционен, но тази година интересът от унгарския бизнес е още по-голям. Изложбените площи активно се запълват, което е предпоставка изложителите да направят повече успешни контакти. Засилването на международното участие на изложбата създава условия за намиране на нови партньори и пазари.

Всяка година изложбите са платформа, която обединява водещи браншове в хранително-вкусовата индустрия в България – месопреработватели, млекопреработватели, хлебопроизводители и сладкари, винопроизводители, преработватели на плодове и зеленчуци, биопроизводители и други. И тази година се предвиждат редица събития – конференции, демонстрации, презентации, конкурси, които ще привлекат повече посетители.

През миналата година посетителите имаха възможността да се запознаят с богата палитра от храни, напитки, хранителни добавки, суровини, консумативи, модерни методи за опаковане и етикетиране, технологии за производство, преработка и съхранение. 16 472 посетители се срещнаха с 374 изложители, представящи продуктите на 348 фирми.

Петте изложби в хранително-вкусовата промишленост се провеждат паралелно с изложението за хотелско, ресторантско и кетъринг оборудване СИХРЕ.

За един ден в Унгария са влезли 10 000 бежанци

Будапеща съобщи, че само в сряда на територията на страната са влезли 10 046 души, което е нов рекорд. Според унгарската полиция най-го...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика