Юнайтед Партнърс става официален консултант по публичен имидж на Ротари България

9761
Юнайтед Партнърс става официален консултант по публичен имидж на Ротари България
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Юнайтед Партнърс, агенция специализирана в интегрираните маркетингови комуникации и „Агенция на годината“ за 2014 година, става официален консултант по публичен имидж на Ротари България за 2015 – 2016 година.

Ротари е международна мрежа от доброволци, които дават от времето и таланта си в името на най-значимите в света хуманитарни проекти. Ротари свързва 1.2 милиона членове от над 200 държави и географски области. Работата на Ротари клубовете влияе на живота на хората на местно и международно ниво от помощта, която клубовете дават на семействата в нужда в техните общности до борба за свят свободен от полиомиелит (детски паралич). В България има 87 клуба с над 2100 ротарианци в София, всички областни градове (без Перник) и в много общински центрове.

Чуждите езици, които ще ви бъдат най-полезни в бизнеса

Преди време създателят на Microsoft и настоящ най-богат човек в света Бил Гейтс заяви, че съжалява само за едно - че не говори чужди е...

„Като професионалисти в сферата на комуникациите, за нас е важно да помагаме посланията и резултатите на проекти в служба на обществото да достигнат до колкото се може повече хора. Нашият екип ще дава от своя професионализъм и ентусиазъм, за да помага на Ротари в България да споделя и разказва за дейността на клубовете и техните проекти“, коментира Мария Гергова-Бенгтссон, Управляващ директор на Юнайтед Партнърс.

„За Ротари подобно партньорство е изключително важно. Вярвам, че съвместната работа с Юнайтед Партнърс ще помогне хората да научат повече за Ротари и за работата на клубовете в България. Ротарианците посвещават своето време, енергия и страст на устойчиви и дълготрайни проекти, които са в полза на различни обществени групи.  Проектите на Ротари клубовете, както по света, така и в България, засягат важни въпроси като мира и разрешаването на конфликти, предотвратяване и лечение на болести като детския паралич, водата и хигиената, здравето на децата и майките, основно образование и грамотност и развитие на икономиката и на общността“, споделя Нина Митева, Дистрикт Гуверньор на Ротари България Дистрикт 2482 за 2015-2016 година.

Юнайтед Партнърс е една от първите български специализирани комуникационни агенции, която предлага пълно обслужване в сферата на интегрираните маркетингови комуникации. През последните 18 години компанията осъществява многобройни продуктови и корпоративни кампании, пъблик афеърс проекти, дигитални кампании за водещи компании в различни сфери като Procter&Gamble, IBM, NN, MasterCard, Western Union, UNICEF, Nestle, Johnson WAX, Intel, Abbot, Abbive, Fashion Days, M.A.C. Cosmetics, KARE Design, Фондация „Димитър Бербатов” и др.  През годините Юнайтед Партнърс печели многобройни отличия от конкурси в сферата на PR, сред които специалната награда на IPRA GWA през 2014г. за PR кампания с фокус дигитално включване в Европейския Съюз за кампанията на Always UNESCO.  Агенция Юнайтед Партнърс е официален партньор на MSLGROUP - една от най-големите международни комуникационни вериги. Повече информация на: www.united-partners.com.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика