Техномебел и Светът на мебелите: Кои са важните цели в управлението на бранда

8898
Техномебел и Светът на мебелите: Кои са важните цели в управлението на бранда

На 23 април по време на изложенията в Интер Експо Център ще се проведе форум с лектори от ИКЕА и ЛТУ

Управлението на бранда може да развие или да навреди на бизнеса на една компания. В повечето случаи потребителите купуват името, а не продукта. Ето защо бранд мениджмънтът е от изключително значение за конкурентноспособността на компаниите, а поставянето на цели е първата стъпка за успеха на маркетинговата дейност.

Водещи специалисти в областта на управлението на търговски марки ще начертаят важните цели и маркетингови инструменти за управлението на бранда на 23 април по време на изложениятаТехномебел и Светът на мебелите в Интер Експо Център. Събитието се организира от Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост, а лектори ще бъдат Йоана Цонева, маркетинг мениджър в ИКЕА, Мая Велянова, мениджър Комуникации и интериорен дизайн в ИКЕА и проф. Диана Иванова, лектор в сферата на маркетинга и управлението в Лесотехнически университет.

12 компании се надпреварват в конкурса Българска мебел на годината 2015

Дванайсет компании с общо 14 продукта се състезават за титлата „Българска мебел на годината 2015“, стана ясно след изтичане...

„Освен, че е насочен към компаниите в сектора, форумът се стреми да направи връзка межу бизнеса и младите специалисти в бранша. Това е поредната крачка да привлечем повече млади и мотивирани хора в бранша и подобрим имиджа на професията „каза изпълнителния директор на БКДМП Елица Ненчева.

Маркетинг за растеж

Форумът цели да запознае компаниите и посетителите с опита и идеите на лекторите, както и какви са последните тенденции за налагане на успешен бранд в България и в света. Йоана Цонева и Мая Велянова ще разкажат как голяма компания като ИКЕА развива своя бранд.

Концепцията на ИКЕА е уникална и тя съществува подкрепена от визията на марката - да създава по-добър живот за още повече хора.

Близо 150 компании в сектора на дървообработващата и мебелната промишленост ще бъдат представени на Техномебел и Светът на мебелите

„Месец преди да започнат изложенията, местата за участие в Светът на мебелите бяха запълнени, както и по-голямата част от тези в ...

На 23 април Йоана Цонева и Мая Велянова ще споделят кои са крайъгълните камъни на концепцията на ИКЕА и как марката се свързва с нейните потребители.

Мая Велянова е мениджър Комуникации и интериорен дизайн в ИКЕА. Започва работа в ИКЕА още през 2010 година и участва в изграждането на магазина. Завършила е Лесотехнически университет специалност МТД и специализация Инженерен дизайн. Освен с интериорен и мебелен дизайн се занимава и с текстилен дизайн. Един от последните проекти, върху който работи и намира за изключително интересен е разработване на къщички за пасищно животновъдство.

Йоана Цонева е Маркетинг мениджър в ИКЕА. Присъединява се към екипа през 2012 г. след 10 годишен професионален път в маркетинг комуникации на телекомуникационни услуги. Завършва УНСС специалност Международен туризъм.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика