Списание "Мениджър" търси следващото поколение на жените лидери

7866
Списание "Мениджър" търси следващото поколение на жените лидери

Жените са много силни лидери в компаниите, а някои специфични качества им позволяват да управляват с повече  разбиране и човещина в трудни времена. Това е доказан факт, но и традиция, която трябва да се отстоява поколение след поколение. Затова и едно от най-престижните и вълнуващи събития от годишния календар на сп. „Мениджър” – четвъртата поред национална конференция „Жените, нежната сила на бизнеса”, ще бъде посветено на приемствеността в женското лидерство.

Форумът тази година е под надслов „Следващото поколение” и ще се проведе на 11 май в Гранд хотел София . Очаква се на него да присъстват над 120 високопоставени представители на бизнеса и обществено-значими личности, които, заедно с гост лекторите ще се вгледат в близкото бъдеще, за да открият кое е следващото поколение жени-лидери, какви качества имат те и от каква подкрепа се нуждаят, за да са по-успешни.

Какво е бъдещето на дроновете и какви са перспективите за инженерите, развиващи безпилотни системи

Днес безпилотните самолети вече се използват за доставката на различни пратки, разпространение на реклами, заснемане на обекти или с во...

Сред основните панелисти са доказани и утвърдени бизнес лидери, представителна извадка на нежната сила на бизнеса у нас като Боряна Манолова, председател на председател на Обществения съвет на жените в бизнеса и главен изпълнителен директор на Siemens България, Цветанка Минчева, директор Банкиране на дребно и член на Управителния съвет на УниКредит Булбанк, Рени Миткова, изпълнителен директор на “ЕОС Матрикс”, Жулиета Серафимова, генерален мениджър на Гранд Хотел София, Светла Несторова, председател на УС и изп. директор на ЗАД "БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП" АД.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика