След Маями и Сао Паоло, Паоло Руджери ще представи "Новите лидери" и в София

13860
След Маями и Сао Паоло, Паоло Руджери ще представи "Новите лидери" и в София

След Маями, Вегас, Сао Паоло, Мадрид и Лондон, Паоло Руджери, авторът на бестселъра „Новите лидери” ще представи първото издание на книгата в София. Книгата вече се продава на 3 континента, на които Паоло има и действащ консултантски бизнес.

На 12-ти март в елитна столична книжарница, авторът ще представи в рамките на 30 минути книгата и себе си, а след това ще отдели и време за въпроси, кратки консултации, снимки и подписи.

Успешният бизнесмен Грант Кардон съветва наши мениджъри и предприемачи

Излезе официалният трейлър за предстоящото на 12 февруари събитие – обучение и семинар „Бизнес и живот по 10” (http:...

Книгата „Новите лидери” e един истински курс за обучение по мениджмънт, който аналитично описва техниките, необходими за по-доброто управление на персонала. Решения, които голям брой успешни мениджъри и предприемачи са развили във времето, за да създадат извънредно качествени и продуктивни екипи.

Във връзка с промотирането на книгата и за да демонстрира работещи техники, Паоло ще проведе и двудневен курс на тема „Изкуството на продажбите” на 13-14 март в София. Събитието е ексклузивно със само 30 места, половината от които са вече заети. На официалната страница на курса http://paolo.tothetop.bg може да се види в реално време броя свободни места и да се направи заявка за участие.

Авторът не за първи път е в България, а предходни събития, водени от него през  2014г. са посетени от над 200 предприемача. Успехът на предходните събития дават увереност на организаторите и Паоло да гарантират техниките и с удоволствие да представят курса „Изкуството на продажбите” в София.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика