Родни зеленчуци в мола

19644
Родни зеленчуци в мола

Похвален проект в подкрепа на родното фермерство замисля мениджмънтът на един български мол, който предстои да отвори врати догодина.

Площ от 1000 кв.м за продажба на пресни хранителни стоки на производители от бургаския регион, предлагащи най-свежите органични плодове и зеленчуци, тестени изделия, както и рибни, месни и млечни продукти, е заделил първият лайфстайл център в България от открит тип - СТРАНД Бургас.

Още три мола никнат в София

Още три мола отварят врати в столицата, съобщи агенция economymagazine.bg. Това са Paradise center, Bulgaria Mall и Sofia Ring Mall. ...

Халите ще бъдат разделени на отделни щандове, всеки от които ще предлага различен вид продукт или услуга, давайки възможност на местните производители и фермери да предлагат продукцията си директно на потребителя по един традиционен и романтичен начин, навявайки спомен за класическите взаимоотношения между производител и клиент от миналото.

Повече за патриотичната идея, както и кога предстои да отвори врати иновативният търговски център, може да прочетете в  Expert.bg.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Добрите новини