Проблемите на туристическия бранш и отговорите за тях - в Travel Academy

4391
Проблемите на туристическия бранш и отговорите за тях - в Travel Academy

"Вярваме, че успешният бизнес е продукт на умело съчетани познания, опит и професионализъм" Така Радомир Русев (маркетинг мениджър в Loyal Travel), Антон Пенев (маркетинг мениджър в Astral Holidays) и Димо Желев (изпълнителен директов в DRS Travel) коментират решението си на 12 и 13 април 2013 г. в NOVOTEL София да оргранизират първата по рода си конференция, посветена изцяло на проблемите, съвременните тенценции и актуалните теми в туристическия бранш.

Travel Academy e уникално за България събитие, което ще събере на едно място туристическите агенции, туроператорите, и хотелиерите в България, за да им даде възможност свободно да разискат и коментират наболели в сферата на туризма въпроси и проблеми.

Проблемите на туристическия бранш и отговорите за тях - в Travel Academy

"Вярваме, че успешният бизнес е продукт на умело съчетани познания, опит и професионализъм" Така Радомир Русев (маркетинг мениджър в Lo...

Събитието ще се проведе под патронажа на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма и ще бъде открито от бившия заместник-министъра с ресор "Туризъм" – Иво Маринов.

Важни гости на събитието ще бъдат г-жа Мария Иванова – директор на дирекция „Туристическа политика“, г-жа Анелия Генова – директор дирекция „Маркетинг, реклама и информация в туризма“, представители на неправителствени организации – АБТТА, БАТА и АЕБ.

Какво е Revenue Management? Как да изпозваме Facebook в полза на нашия бизнес? Как трябва да изглежда уеб сайта ни, за да имаме повече успехи? Защо онлайн рекламите не ни носят желания успех и как можем да променим това? Отговорите на тези и още много интересни въпроси ще бъдат разкрити пред участниците в мероприятието.

Сред лекторите на Тravel Academy ще бъдат Иво Илиев, Георги Георгиев, Станислав Димитров, Антон Пенев, Цанко Цветков, Станислав Иванов, Калин Василев, Иван Иванчев, Борил Благоев, Димо Желев, Радомир Русев, Велизар Величков, Ивайло Янков, Пламен Донев и други.

На второ място сме по евтини хотели в Европа

Поради политическата криза и нестабилност в страната, българските хотели отчитат все повече осезаеми понижения в цените си през този ма...

Разчупени презентазии, любопитни статистики, интересни новаторски предложения и ползотворни дискусии – това са само част от нещата, които вещите лектори обещават на своите гости през двата вълнуващи дни на събитието.

Повече информация за събитието, програмата и лекторите ще откриете на www.travel-academy.org.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика