Нов клип ще рекламира България

7153
Нов клип ще рекламира България
Снимка: БГНЕС

Антонио Бандерас, Салма Хайек, Силвестър Сталоун и Джейсън Стейтъм рекламират безплатно България. Министерството на туризма представи нов рекламен клип на България с участието на известните актьори.

Рекламата е безплатна за страната ни и ще се излъчва като промоклип преди представянето на номинирания за „Оскар” за чуждоезичен филм - „Съдилището”, съобщава Дарик нюз.

Ангелкова: Ще акцентираме върху културно-историческия туризъм

Министерство на туризма акцентира развитието на културно-историческия туризъм за превръщането на България в целогодишна туристическа де...

Новият рекламен клип на България изцяло променя начина, по който искаме да се говори за страната ни, каза министърът на туризма Николина Ангелкова.

„Повече от година работим с обши усилия с г-н Лернер за изработването на нов рекламен клип за България. неговата подготовка изцяло променя начина, по който искаме да се говори за България. За първи път мога да кажа, че с името и лицето си застават пред камерата и рекламират България много известни личности. Искам да благодаря на Ярив Лернер за усилията, които положихме двамата, този клип да се случи”, каза министър Николина Ангелкова.

„Клипът е един много добър пример за публично-частно партньорство, защото за него държавата не е похарчила нито един лев. Всичко, което похарчихме, бяха много усилия, много време, много преговори и убеждения затова колко си заслужава тези хора да застанат с лицето и името си и да ни помогнат да популяризираме нашата страна”, посочи още министърът на туризма.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика