Нещата работят най-добре, когато сме свързани

6927
Нещата работят най-добре, когато сме свързани
Снимка: Thinkstock

Българската уеб асоциация стартира седмото издание на конкурса “Български награди за уеб”. Уеб конкурсът на годината, ще оценява за седми пореден път , най-добрите уеб проекти и дигитални агенции. Изданието на конкурса се провежда под мотото : Things work best when connected / Нещата работят най-добре, когато сме свързани.

Магическата сила на седмицата , установява желанието на организаторите, да докажат, че колаборацията, единството и комуникацията сътворяват добрите неща.

Ясни са победителите в "Български награди за уеб"

Победителите за 2014 в конкурса "Български награди за уеб" станаха известни на официална церемония по награждаване, която се проведе в ...

Категориите са разпределни в три панела , а гласуването на публиката е интересен поглед за публичната оценка на уеб проектите в България. Конкурсът се фокусира върху новите тенденции за уеб дизайн, уеб маркетинг и уеб бизнес. Специално внимание е отделено на новаторите и нови участници в конкурса.

Компактна група от високо-квалифицирани специалисти от уеб агенции, медии, рекламни агенции, дизайнери и предприемачи ще оценяват кандидатите при дефинирани критерии.А тази година Българската уеб асоциация включва и чуждестранен партньор, който ще вземе участие в оценяването на проектите.

Номинираните проекти се представят на живо, пред жури и публика. Споделянето на историята по създаването на конкретния проект, е сочено за най-интересната част от конкурса.

Започнаха ранните регистрации  – www.webawards.bg

Конкурсът се провежда с подкрепата на: Vesti, Vbox7.com, SocialEvo, Дневник, Инвестор, Капитал, Actualno.com Kaldata.com, NewTrend.bg, TechNews.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com