МЕТРО празнува с клиентите си 50 години от своето създаване

73075
МЕТРО празнува с клиентите си 50 години от своето създаване

Дни на отворени врати от 29 август до 28 септември, "50 дни - 50 мега оферти", специални промоции, дегустации, фестивали и детски игри очакват клиентите в магазините на МЕТРО в цялата страна до 5 ноември. 27 октомври е официалната рождена дата на магазина.

Желаещите да пазаруват в магазини МЕТРО ще имат възможност да направят това и без да притежават клиентска карта. Това ще бъде възможно в Дните на отворени врати - всеки петък, събота и неделя, от 29 август до 28 септември. Това е една от инициативите насочени за клиенти, с които МЕТРО отбелязва на 50-та годишнина от създаването си.

Бира и зрелища с МЕТРО Сезона за шампиони

5014 години след първата глътка бира и 2278 години след първия зрелищен мач МЕТРО ви очаква, за да изживе заедно с вас летните футболни...

Юбилейните седмици в МЕТРО включват и още една кампания – "50 дни – 50 мега оферти". Магазините от веригата ще предлагат по една значима оферта всеки ден в продължение на 50 дни. Атрактивни промоции, дегустации, фестивали и детски игри очакват клиентите в 14-те магазина на МЕТРО в цялата страна до 5 ноември.

Със своите над 700 магазина в 28 страни МЕТРО Кеш&Кери Интернешънал е един от международните лидери в търговията на едро. Компанията е основана през 1964 година в Германия, а централата й се намира в град Дюселдорф. През настоящата 2014 година МЕТРО Кеш енд Кери България има двоен юбилей – освен 50-годишния юбилей на компанията, МЕТРО България отбелязва и 15 години от откриването на първите магазини в София и Пловдив.

София е най-добра за пазаруване, сочи туристическа класация

Популярният туристически сайт "Booking.com" попита пътуващи от цял свят какво мислят за София и кои забележителности и традиции ги при...

МЕТРО Кеш енд Кери разполага с 14 магазина в България. Формата на всеки един магазин е специално създаден за да осигури удобно пазаруване на професионалните клиенти: хотели, ресторанти и търговци. Търговската площ на магазините варира от 6500-9000 кв. м, а общата площ надхвърля 12 000 кв. м. Всеки магазин има клиентски паркинг с повече от 500 парко-места.

В оснвните магазини на МЕТРО се предлагат повече от 15 000 вида хранителни и 10 000 нехранителни стоки. Веригата предлага целогодишен асортимент със стабилни цени на шест собствени марки – HORECA Select, Rioba, Fine food, ARO, Sigma и H-Line, с които отговаря на потребностите на основните си клиентски групи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика