Колективно участие на Гюринг и Тексимп на MachTech&InnoTech

20948
Колективно участие на Гюринг и Тексимп на MachTech&InnoTech

По време на петото издание на B2B форума за индустриална техника MachTech&InnoTech, от 11 до 13 март, компаниите Гюринг и Тексимп ще участват с колективен щанд от 56 кв.м. Двете фирми ще покажат най-новите си продукти в областта на металообработващите машини и инструменталното оборудване.

„Тази година по време на участито ни в MachТech&InnoTech oсобено ще наблегнем на новата линия метчици Powertap, както и на новата разработка на Гюринг в областта на фрезите – DIVER-фрезата”, каза генералният мениджър на Гюринг-България Милена Маринова.

По думите на Георги Пенчев от Тексимп компанията ще представи VF-2SS - Вертикален обработващ център за високоскорстна обработка на фирма HAS Automation Inc., на който ще бъде направена презентация на фрезата на Гюринг в работна среда.

На точното място

„Гюринг България участва в MachTech&InnoTech от създаването му, като смятам, че основната форма за представяне на компаниите в различните браншове е именно да бъдат част от специализирани изложения“, каза Милена Маринова. По нейни думи основната цел на компанията винаги е била да запознават конкретно специалистите с последните новости от продуктовата гама на фирмата. „Да се срещнем лично с проявилите интерес и при възможност да решим техните конкретни проблеми“, допълва тя.

Според Георги Пенчев важното за компанията са демонстрациите на живо, които те имат възможност да направят. „Не просто да участваме, а заедно с утвърдена марка инструменти да демонстрираме какво могат машините, оборудвани с добри инструменти“, споделя той.

Машинен импулс през март

Изложението MachTech&InnoTech ще стартира на 11 март 2015 г. Петото издание на MachTech&InnoTech, което дава заявка да се прев...

Повече за компаниите

Гюринг е основана през 1898 година, като повече от 40 години е на пазара в България. В момента Гюринг Германия разполага с общо 6500 служители и 26 завода, от които 11 са в Германия, 15 – в страни от цял свят и още 32 сервизни центрове.

Фирмата отделя 4% от печалбата си за научноизследователска дейност, разполага с много голям научноизследователски институт, който се намира в Лайц.

Тексимп е швейцарска, семейна търговска фирма с около 40 години опит в продажбата на металообработващи машини с ЦПУ и всичко свързано с тях. Производителите на машини които редставяме, са: „HAAS Automation Inc – USA“, ,,Nakamura-Tome“ - Japan, ,,Matsura“ - Japan, ,,Tornos“ - Швейцария и др.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com