Избран е строителят на магистрала "Струма" - Лот 3.3

17290
Избран е строителят на магистрала "Струма" - Лот 3.3
Снимка: БГНЕС

Консорциум "СТРУМА - ЛОТ 3.3" е избран за изпълнител на обществената поръчка с предмет: "Проектиране и строителство на автомагистрала "Струма" Лот 3.3", информираха от Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ).

Това стана с приемане на работата на комисията, назначена за провеждане на ограничена процедура за възлагане на обществена поръчка, предаде БГНЕС.

Приетата договорна сума, предложена от този участник, е в размер на 213 144 512 лв. без включен ДДС. Приетата договорна сума e цената за изпълнение на всички дейности по обществената поръчка.

Максималната договорна цена, предложена от този участник, е в размер на 234 123 012 лв. без ДДС. Тя е определеният горен праг по Закона за обществените поръчки, над който е невъзможно увеличение на цената по изпълнението на договора и включва провизорни суми и непредвидени разходи съгласно договора.

Същевременно от Агенция "Пътна инфраструктура" обявиха, че 11 са отворените оферти в откритата процедура за възлагане на обществена поръчка за изработването на идеен проект за АМ "Русе – Велико Търново".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com