Ивайло Дачов: Не е страшно да си майстор, когато си "Хаусмайстер"

33704
Ивайло Дачов: Не е страшно да си майстор, когато си "Хаусмайстер"

От март до юни - толкова време имаха всички, които искат да гласуват за победител в седмото издание на "Български награди за уеб". Конкурсът се организира от Българска уеб асоциация (BWA), а целта му е да подкрепи професионализма в бранша и да стимулира развитието на нови тенденции и професионални критерии при изработката на уеб продукти и услуги.

Участник в "Български награди за уеб" е и Hausmeister.bg. Платформата е изработена от The Mags, а подробности за проекта и за участието в конкурса споделя един от партньорите в "Хаусмайстер" Ивайло Дачов.

Избран е строителят на магистрала "Струма" - Лот 3.3

Консорциум "СТРУМА - ЛОТ 3.3" е избран за изпълнител на обществената поръчка с предмет: "Проектиране и строителство на автомагистрала "...

Какво предоставя платформата Hausmeister.bg и какви услуги предлагате?

Ние сме първата онлайн платформа за продажба на типични офлайн услуги – цялостна грижа за имота – от проект до строителство и ремонт. Това включва и покупко–продажба, финансиране на ремонт и строителство, застраховане.

Колко ангажирани са потребителите с платформата Ви? Какви са предимствата да си клиент на „Хаусмайстер”? Кой изработи платформата Hausmeister.bg и какви нови решения Ви предложи, за да помогнат на бизнеса Ви?

Платформата се посещава от стотици потребители всеки ден и става все по-популярна. Определено със създаването ѝ интересът към нашите услуги се повиши. Това се дължи и на идеите на The Mags, с помощта на които бързо и лесно може да се намери решение за всеки проблем по жилището и да се сметне приблизителна цена за това решение. Така потребителят е спокоен, че всичко е под негов контрол. Така че, благодарение на платформата, печелим доверие и спестяваме време на клиентите.

Как се включихте за участие в конкурса „Български награди за уеб” и колко важно за Вас е, че проектът Hausmeister.bg участва в конкурса?

11 фирми се борят за проекта на магистрала "Русе – Велико Търново"

11 са отворените оферти в откритата процедура за възлагане на обществена поръчка за изработването на идеен проект за АМ "Русе – В...

Включихме се по инициатива на The Mags. Честно казано, ние сме в средата на сезона на ремонтите и ако не бяха The Mags, нямаше да обърнем на конкурса. Но след като видяхме нивото и броя на участниците, сме доволни да сме измежду тях. Вярвам, че проектът ни е достоен конкурент на останалите. Смисълът за нас е, че услугата ни и хубавият ни сайт ще станат популярни сред средите на хората от виртуалния бизнес, а те са едни от най-верните ни клиенти. Също така искаме българската общественост да разбере, че и майстор може да звучи съвременно и че майстор вече не е заплаха за градския човек. Когато е Хаусмайстер.

Интериорен дизайн, инвестиционно строителство, имотни застраховки, ремонти – перспективна ли е тази бизнес ниша в България?

Затова правим Хаусмайстер! Нашата цел е да създадем цялостна услуга за работещите хора у нас, които не искат и не могат да се занимават с това. А те не са малко, особено в големите градове. В курортите пък има чужденци, които също имат нужда от подобни услуги. А за да ни повярват и едните, и другите, ни трябва модерен сайт, нали? Пазарът е достатъчно голям, за да може 10% от него – което са нашите клиенти, да ни натоварят достатъчно.

Какви трудности срещате при развитието на бизнеса си– административни, културни? И какви са предимствата за Вашия бизнес в България?

Има голяма преднамереност спрямо нашите услуги, особено ремонтите. Често клиентът ни тества и когато види, че наистина сме „чисти и честни”, тогава ни възлага два пъти повече работа. Но те са прави да са предпазливи. Когато тези услуги, освен че са офлайн, са и на черно, е естествено да е пълно с измами и лоша работа. На практика, прозрачността и високото качество печелят все повече почитатели сред клиентите – при някои, защото културата им е западна, при някои – от опит. А основният начин да покажеш високо качество и честност, е да сложиш всичко на масата, т.е, в сайта, и да го оформиш добре.

Български строители може да строят в Катар за Мондиал 2022

България може да участва със свои строители в реализацията на многомилиардната инвестиционна програма на Катар във във връзка с Монди...

Интервю на Ивайло Ачев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика