Готвеното поскъпване на тока вече предизвика организация на протест

26083
Готвеното поскъпване на тока вече предизвика организация на протест
Снимка: БГНЕС

Само час след като стана ясно, че ДКЕВР предлага почти 10% увеличение на цената на тока, от "Патриотичния фронт" обявиха протест пред централата на комисията на 1 октомври, от 11:30 часа.

Благоденствието на българския народ е надпартийна кауза, припомнят ръководствата на НФСБ и ВМРО, които са основата на "Патриотичния фронт" и отправят апел към всички български граждани, националноотговорни партии и организации да се включат в протеста.

ДКЕВР предложи почти 10% скок на цената на тока от 1 октомври

Средното увеличение на общата цена за битови клиенти на регулирания пазар от 1 октомври да е в размер на 9.79%, предлагат от ДКЕВР. ...

Коалиционните партньори НФСБ и ВМРО ще мобилизират всички свои симпатизанти срещу мащабните кражби и злоупотреби, регламентирани с действията и бездействията на държавния регулатор. Адвокат на енергийните монополисти е ДКЕВР, категорични са патриотичните сили.

Абсолютна инсинуация е, че ДКЕВР иска да подсигури нормалната работа на електропреносната мрежа, казват от "Патриотичния фронт". Истинската цел е да се обогатят мнополистите, категорични са кандидат-депутатите.

Ограбването на българския народ в интерес на чужди корпорации е национално предателство. Ако ДКЕВР ще обезпечава ЧЕЗ, ЕВН и "Енерго Про", то "Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО" ще обезпечи българския народ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика