Flydubai добави София към мрежата си в Европа

51748
Flydubai добави София към мрежата си в Европа

София е сред петте нови дестинации в Централна и Югоизточна Европа в отговор на нарастващото търсене

Дубайската авиокомпания flydubai анонсира първия си полет до българското летище София. Редовната линия до София е сред петте нови дестинации на авиопревозвача в Централна и Югоизточна Европа, които предлагат на туристите и бизнес пътниците по-добра свързаност между региона и Дубай. Само през 2014г. flydubai анонсира 26 нови маршрута.

Някои неща, които може да видите само в Дубай

Дубай е известен с много неща, особено когато става въпрос за лукс. Обединените Арабски Емирства притежават най-големият изкуствен остр...

flydubai е основана през 2008 г., за да осигури възможности за пътуване, туризъм и търговия, както и да подобри свързаността между Дубай и останалата част от Близкия Изток, държавите от Съвета за сътрудничество в Персийския залив, Африка, Кавказ, Централна Азия, Европа и Индийския субконтинент.

Във връзка с новите полети Джейхун Ефенди, старши вицепрезидент на flydubai по търговските въпроси заяви: "Щастливи сме да анонсираме старта на новата редовна линия до София като една от петте нови дестинации в Централна и Югоизточна Европа. flydubai цели да осигури на пътниците достъпни полети до слабо обслужвани дестинации. Добавянето на бизнес класата осигурява по-голяма гъвкавост при търсенето на опции за достигането на тези дестинации през Дубай".

flydubai беше отличена като най-иновативен и влиятелен авиопревозвач в своята категория по време на наградите за авиация CAPA Awards for Excellence 2014. Компанията е изградила мрежа от 89 дестинации, 56 от които са били слабо обслужвани преди това. През последните шест години авиокомпанията изгражда авиофлота от 43 нови самолета Next-Generation Boeing 737-800 и извършва повече от 1200 полета всяка седмица.

Стартовата локация на новата редовна линия ще осигури алтернативни възможности за пътуване на гражданите от съседни страни. Пътниците, които пътуват в икономична класа на новата линия до София ще имат достъп до интерактивна аудио и видео система за забавления с повече от 1200 часа филми, телевизия и музика.

Съмнение за ебола в Дубай, изследват 130 души в Тексас

Здравните власти в Дубай поставиха под карантина пътник, идващ от Либерия, който имал симптоми подобни на тези на ебола. Това е първият...

Пътниците ще имат опция да пътуват и в бизнес класа, където на тяхно постоянно разположение е специален кабинен екип, който се грижи за удобството им през цялото пътуването, както и други предимства като приоритет при чекиране, удобни широки седалки и разнообразие от забавления и избор от топли менюта по време на полет.

В допълнение към сериозните инвестиции в инфраструктурата на Дубай, с летища конкуриращи тези на установените въздушни транспортни центрове по света, правителството на ОАЕ въвежда облекчен визов режим за 46 националности, включително за българи, за да улесни пътуването и да стимулира двустранния бизнес и туристически обмен.

Дубай е една от най-популярните туристически дестинации в света, която предлага на посетителите разнообразие от атракции и изживявания, включително международни спортни и музикални събития, с което цели да привлече 20 милиона туристи до 2020г., когато градът ще е домакин на Expo 2020 Dubai.

През 2014 година, над 30 000 пътници са излетели от Летище София към дестинации в Персийския залив и техният брой непрекъснато расте. "Искрено вярваме, че с полетите на flydubai, България ще стане по-близка и привлекателна за множество туристи и делови партньори от Близкия изток, Азия и други отдалечени региони", сподели г-н Христо Щерионов, Изпълнителен директор на "Летище София" ЕАД в сърдечно приветствие към новия партньор.

ОАЕ основаха своя космическа агенция, ще изпращат сонда на Марс

ОАЕ основаха своя космическа агенция, чиято цел ще бъде изпращането на сонда до Марс през 2012 година, съобщиха световните информационн...

flydubai ще извършва два директни полета на седмица между международното летище в Дубай и летище София. Цените за двупосочен билет в икономична класа до София започват от 210 евро и включват 20кг. чекиран багаж. Това са промоционални цени за полети, резервирани в периода 15-ти – 19-ти декември 2014 година, за пътувания от 15-ти януари до 15-ти март 2015г. Цените за бизнес класа започват от 1200 евро с включени такси и 40 кг чекиран багаж.

Самолетни билети може да бъдат закупени от официалния сайт на flydubai (flydubai.com), от контактния център на компанията (+971 600 54 44 45), от представителствата на flydubai или от туристическите агенции. Повече информация, както и детайли за услугите на авиопревозвача, за наем на кола и туристически застраховки, може да намерите на flydubai.com.

Полетите засега ще бъдат в сряда и неделя. От Дубай излитането е в 10,55 часа и продължителността на пътуването е 5,45 часа. От София е в 15,40 и стига до Дубай за 4,40 часа.

Как излишните килограми се превръщат в злато

За втора поредна година в Дубай започва конкурс за отслабване. Сякаш нищо особено, но всъщност за всеки свален килограм, участниците в ...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика