ЕКО бяха избрани за "Бензиностанции на годината за 2015"

16027
Снимки:

Бензиностанции ЕКО бяха отличени с наградата „Бензиностанции на годината за 2015 г.” от Прес Авто Клуб България на бляскава церемония, която се състоя в „Шератон Хотел Балкан“ в гр. София.

Клубът, в който членуват 47 автомобилни журналисти от цялата страна, връчи за 18 пореден път ежегодните си награди в конкурса „Кола на годината 2015“. Официална церемония се състоя в присъствието на много представители от автомобилния бранш в България.

Спряха нелегална подвижда бензиностанция в София

Агенция "Митници" разкри нелегална бензиностанция край София с близо 40 000 литра гориво. Тя е оборудвана със специален микробус за моб...

Конкурсът „Кола на годината” по традиция е едно от най-значимите събития в областта на автомобилизма, тъй като той отличава както най-добрите автомобили, така и постиженията на компании, които имат пряка връзка с автомобилния бизнес.

Главната причина, поради която бензиностанции ЕКО бяха избрани за „Бензиностанции на годината за 2015 г.” е дългосрочната програма „Гаранция ЕКО”. С нея „ЕКО България” ЕАД се превърна в първата компания на българския пазар, която инициира изненадващи количествени и качествени проверки на горивата на всичките си обекти от независимата лицензирана компания. До момента са извършени над 600 изненадващи проверки, като издадените сертификати и жълтият стикер върху колонките на бензиностанциите гарантират, че предлаганите от компанията горива отговарят напълно на законовите стандартите за качество в България.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика