Dentsu Aegis Network България с две глобални отличия

15117
Dentsu Aegis Network България с две глобални отличия

Dentsu Aegis Network България спечели две отличия на тазгодишните глобални награди Future Proof Awards.

Социалната инициативата #4040CaratRun, беше отличена в категорията за иновации - „Innovating the Way Brands are Built“. Кампанията бе създадена с цел да популяризира ежедневното практикуване на спорт у нас. Според проучване на Евробарометър, България е страната, в която най-рядко се практикува спорт под каквато и да било форма, като 78% от запитаните са отговорили, че никога не са спортували или играли някакъв вид спорт. #4040CaratRun привлече седем популярни личности, които приеха предизвикателството да станат посланици на идеята, като влязат в 40-дневна надпревара и пробягат поне 40 километра, събирайки привърженици и създавайки повече интерес към практикуването на спорт у нас.

Изпълнителният директор на Dentsu Aegis Network България – Мария Грашнова пък получи глобално признание за развитието на социалната отговорност на корпоративно ниво в категорията „Move the Dial“. Отличието е за личния й принос в създаването на добавена стойност към медийните стратегии на своите клиенти.

iProspect – глобалната агенция за дигитален маркетинг вече ще предлага услуги и на българския пазар

Dentsu Aegis Network днес обяви, че услугите на iProspect - глобалната агенция, специализирана в дигитален маркетинг, вече ще са достъп...

В надпреварата за тазгодишните 2014 Future Proof Awards, Dentsu Aegis Network България се състезава с представители на над 30 държави сред повече от 80 кандидатури. Наградите Future Proof имат за цел да отличат най-добрите практики и постижения в областта на Корпоративната социална отговорност и да представят най-отговорните, амбициозни и иновативни проекти в тази сфера.

За Dentsu Aegis Network

Като част от Dentsu Inc, Dentsu Aegis Network е първата глобална комуникационна компания в дигиталната епоха.

Dentsu Aegis Network България създава собствено звено за маркетингови изследвания

Глобалната комуникационна компания Dentsu Aegis Network, развиваща в България медиа агенциите Carat и Vizeum, както и специализирана ко...

Чрез своите седем международни агенции: Carat, Dentsu, Dentsumedia, iProspect, Isobar, Posterscope и Vizeum, както и с подкрепата на постоянно развиващите се специализирани компании: Amnet, Amplifi, Data2Decisions, mcgarrybowen, Mitchell Communications Group (PR), psLive и 360i – Dentsu Aegis Network се стреми да е глобалната мрежа, която всеки клиент би избрал, търсейки най-добрите знания и възможности за бранд, медийни и дигитални комуникационни услуги.

Dentsu Aegis Network предлага отличителна и иновативна гама от продукти и услуги, ръководейки мрежата от своето седалище в Лондон. В компанията работят над 23 000 професионалисти от 110 страни в цял свят.

В България, Dentsu Aegis Network притежава и развива комуникационните агенции Carat и Vizeum, както и iProspect, специализирана в дигиталното представяне на своите клиенти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика