Български проект ще се бори за голяма награда в състезанието THE VENTURE на CHIVAS REGAL

71922
Български проект ще се бори за голяма награда в състезанието THE VENTURE на CHIVAS REGAL

Днес легендарният уиски бранд CHIVAS REGAL поставя началото на мащабната инициатива “THE VENTURE” в търсене на най-добрите бизнес проекти със социална значимост от 14 страни, които ще спечелят 1 милион долара. България, Чили, Китай, Колумбия, Мексико, Бразилия, Япония, Южна Африка, Тайланд, Украйна, Уругвай, САЩ, Великобритания и страните от Персийския залив бяха избрани благодарение на своя потенциал да предложат социалнозначими проекти от общо 160 държави в света и получават шанс да излъчат свой победител, който ще участва в глобалния финал на състезанието в САЩ.

Всички 14 финалисти от страните-участнички в проекта ще бъдат поканени на едноседмичен тренировъчен лагер в Силициевата долина в Калифорния, където ще имат шанса да работят с водещи лидери на компании от технологичния бранш, а техни ментори ще бъдат професионални експерти. В края на престоя им САЩ за реализация на всички идеи ще бъдат разпределени 1 000 000 долара, като един екип ще спечели голямата награда, а именно усвояване на 750 000 долара.

Актьорът Чарлз Данс от легендарния сериал Game of Thrones е звездата в новата кампания на CHIVAS REGAL

Луксозната марка шотландско уиски CHIVAS REGAL стартира поредната си атрактивна кампания. „БАРМАН” е новото допълнение към ...

В състезанието могат да участват всякакви предприятия – от стартъпи и социални предприемачи до големи компании с идея за социално значима кампания. Единственото ограничение за кандидатите е да имат навършени 25 години. Българските кандидати могат да се регистрират за участие на официалния сайт на кампанията – www.theventure.com до 9-ти януари 2015 г. Кандидатства се с попълване на форма на самия сайт, към който трябва да се приложи 2-минутно видео и презентация, представящи конкретната бизнес идея. До 23-ти януари 2015 г. жури от успели български предприемачи ще избере полуфиналистите в надпреварата, а на 12-ти февруари 2015 г., официално ще бъде обявен и големият победител, който ще представи страната ни в Силициевата долина.

По повод старта на кампанията, едни от най-популярните млади световни звезди от музиката и киното ще подкрепят конкурса със серия от кратки документални филми, провокиращи със силното послание Win the Right Way. Героят от лентата „12 години в робство“ с номинирания за Оскар - Чиуетел Еджиофор, номинираният за Златен глобус актьор и певец Оскар Исак, който участва в предстоящите "Междузвездни войни: Епизод VII" и носителя на Сребърна мечка за най-добър актьор от Берлинския международен кинофестивал  – Лиао Фан, ще влязат в ролята на разказвачи и вдъхновители, за да представят историите на социални предприемачи от цял свят и да поканят останалите да приемат предизвикателството на CHIVAS REGAL – “THE VENTURE”.

С “THE VENTURE - Win the right way” CHIVAS ще даде възможност на младите, пълни с идеи предприемачи да осъществят бизнес, който създава значима социална промяна. Правилата на конкурса са отворени за всички с бизнес план, креативна идея, предприемачески нюх, социална стратегия, амбиция и щедрост.

Това са качествата, в които вярва CHIVAS, стартирайки най-новия си глобален проект с целта да подкрепи онези, които се целят в успеха и знаят, че бизнесът и щедростта работят заедно за по-добър живот.

Chivas 12 стола

През изминалата година една силна и изпълнена със смисъл социална кампания предизвика интереса на българската общественост. Проектът CH...

Можете да следите новините и кандидатите и да се запознаете с вдъхновяващите истории на някои от най-успешните бизнес предприемачи в света на официалния сайт www.theventure.com, официалната Facebook страница на CHIVAS REGAL Bulgaria и Facebook събитието The VENTURE Bulgaria.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com