БКДМП ще проведе срещи между туристическия сектор и производителите на мебели

5833
БКДМП ще проведе срещи между туристическия сектор и производителите на мебели

Бизнес форумът ще се състои на 22 април на изложенията Техномебел и Светът на мебелите

На 22 април 2015г. от 14:00ч. в Интер Експо Център по време на изложенията Техномебел и Светът на мебелите ще се проведе бизнес форум с двустранни срещи между хотелиери, ресторантьори, архитекти и дизайнери с производители на обзавеждане, козметика и текстил. Събитието се организира от Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост (БКДМП ), с цел участниците във форума да създадат нови делови контакти.

Близо 40 дизайнери са предложили продуктови проекти за „Българска мебел на годината“ 2016

На 21 април по време на изложенията Техномебел и Светът на мебелите ще бъдат наградени най-добрите концепции Българска група за дизайн...

„Техномебел и Светът на мебелите са единствените професионални форуми в страната, на които се представят тенденциите и видовете продукти, насочени към различни групи потребители“, каза изпълнителния директор на БКДМП Елица Ненчева. По нейни думи това е мястото, където се срещат интересите на дизайнери, на производители и на компаниите в туристическия сектор и именно затова двустранни срещи се организират по време на изложенията.

Двете събития ще се проведат в периода 21 – 25 април, като в тях ще участват 150 компании, които ще представят над 300 фирми от 29 страни върху обща площ от 12 хил. кв.м.

Двустранни срещи и с чужбина

Освен двустранните срещи за втора поредна година БКДМП заедно с Интер Експо Център организира и посещение на бизнесмени от чужбина - hosted buyers. Към момента има потвърждение на 60 търговци от 10 страни / Англия, Гърция, Йордания, Босна и Херцеговина, Германия, Йордания, Белгия, Катар, Италия, Ирак/.

Техномебел и Светът на мебелите: Кои са важните цели в управлението на бранда

На 23 април по време на изложенията в Интер Експо Център ще се проведе форум с лектори от ИКЕА и ЛТУ Управлението на бранда може да ра...

Целта на посещенията е гостуващите компании да се запознаят отблизо с широката гама от продукти, занаятчийските техники и технологиите за обработка на дървесина. Същевременно българските участници ще могат да сключат сделки с чужди контрагенти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика