Кънев стисна ръката на Борисов заради КТБ

23718
 Кънев стисна ръката на Борисов заради КТБ
Снимка: БГНЕС

Благодарих и стиснах ръката на Бойко Борисов. Той каза много разбираемо повечето неща, които исках да кажа. Това заяви по време на днешното заседание на парламента, посветено на казуса КТБ, лидерът на ДСБ Радан Кънев.

Според него трябва да изоставим рефлекса да отлагаме решаването на проблемите, когато сме изправени пред тях. В момента тази тактика носи само негативи и големи загуби.

Иван Искров: Консорциумът на EPIC иска пари от държавата за КТБ, а лично не дава

Офертата за спасение на Корпоративна търговска банка (КТБ) е считана за неизгодна от БНБ - това е впечатлението, което вмени гуверньоръ...

По-нататъшно отлагане е невъзможно. Загубите се трупат всеки ден, категоричен беше лидерът на ДСБ. Според него изчезналите пари в Корпоративна търговска банка (КТБ) става все по-сложно при положение на всичкото време, което се губи.

От своя страна председателят на временната бюджетна комисия Менда Стоянова защити точка 3. Според нея ако парламентът си е свършил и е транспонирал добре евродирективата, в момента е нямало да се водят спорове в парламента. Депутатът от ГЕРБ добави, че с въпросната точка е искано да се даде хем шанс банката да се оздрави, хем част от текстове да се транспонират.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com